Christelijk Mannenkoor uit 's-Gravenpolder

Beluister onze nieuwe CD

selecteer dan een van

de volgende nummers.

Vlucht tot Hem

Psalm 100

Blijf bij mij Heer

Psalm 121


Over Mannenkoor Elim

Mannenkoor Elim is een christelijk mannenkoor, dat kerkelijk gebonden is aan de Gereformeerde Gemeente van ’s-Gravenpolder (Zeeland). Het koor is opgericht op 7 oktober 1994 en bestaat op dit moment uit 75 enthousiaste leden die afkomstig zijn uit verschillende plaatsen verspreid over de provincie Zeeland. Er komen leden uit Walcheren en uit Schouwen-Duiveland, maar de meesten uit Zuid-Beveland.


 

Donateurs gezocht

Ondersteun de activiteiten van mannenkoor Elim

 

  

Mannenkoor Elim is een christelijk mannenkoor, dat kerkelijk gebonden is aan de Gereformeerde Gemeente van ’s-Gravenpolder (Zeeland). Het koor is opgericht op 7 oktober 1994 en bestaat op dit moment uit enthousiaste leden die afkomstig zijn uit verschillende plaatsen verspreid over de provincie Zeeland.

  

Mannenkoor Elim uit ‘s-Gravenpolder probeert zich jaarlijks d.m.v. enkele zangavonden in te zetten voor goede doelen in Nederland, zo zingt mannenkoor Elim dus niet voor zichzelf maar ook voor u en gaat de opbrengst van een uitvoering door naar de desbetreffende stichting of doelgroep.

  

Aangezien dit soort avonden nogal wat kosten met zich meebrengen en wij dit niet alleen uit eigen zak kunnen opbrengen hebben wij ook donateurs nodig die ons koor hierin willen steunen om onze naaste medemens te kunnen en te mogen helpen daar waar nodig is.

 

Wat krijgt u hier voor terug:
-  Het koorblad “Elimklanken”

  

 

Donateurs voor het mannenkoor Elim.

Wilt u ons helpen, vul dan het onderstaande formulier in:

 

Naam *

Adres *

Postcode *

Plaats *

Telefoon

Emailadres *


Hierbij machtig ik mannenkoor Elim eenmalig per jaar een bijdrage van:

Bedrag *

(minimaal EUR 10,-)

Bankrekening *